NAŠI PROIZVODI

   Mi proizvodimo procesnu tehnologiju za drvnu i prehrambenu industriju, takođe proizvodimo i uređaj za merenje sile kidanja čelika i drugih materijala tzv. kidalicu i još dugi niz proizvoda za industriju. Naši proizvodi su visokog kvaliteta i dugog roka trajanja.

HIDRAULIČKA BRIKET PRESA

HIDRAULIČKA BRIKET PRESA je potpuno automatizovana, namenjena je za briketiranje drvnog otpada kao sto su: piljevina, šuška i sl. Pored drvnog otpada može se briketirati slama, trska, lišće, granje, drvna kora, ljuske od krompira, otpaci od šećerne trske, ljuske od suncokreta i sl.

HIDRAULIČKA BRIKET PRESA / HYDRAULIC BRIQUETTE PRESS
Mašina za mini krofnice aparat za mini krofnice aparat za američke mini krofnice

MAŠINA ZA MINI KROFNICE

Mašina je namenjena za proizvodnju mini krofnica. Olakšava Vam i ubrzava pripremu mini krofnica. Za samo nekoliko minuta moći ćete  da dobijete gotov proizvod. Ukoliko želite da sa malim ulaganjima ostvarite veliku dobit, da čak i u ovim nesigurnim vremenima imate stalan i siguran izvor prihoda, kupite MAŠINU ZA MINI KROFNICE.

LINIJA ZA PROIZVODNJU ČIPSA

LINIJA ZA PROIZVODNJU ČIPSA je namenjena u procesu prerade krompira za dobijanje kvalitenog čipsa, može se kombinovati i za proizvodnju pomfrita. Linija je savremeno opremljena, tehnološki po najvišim ISO standardima da uz minimalnu portošnju vode i jestivog ulja proizvede najkvalitetniji čips i proizvode od krompira. Linija sadži sve neophodne komponente da kao procesna oprema zadovolji sve svetske standarde u obradi krompira odnosno u dobijanju čipsa.

LINIJA ZA PROIZVODNJU ČIPSA / CHIPS PRODUCTION LINE
LINIJA ZA PROIZVODNJU POMFRITA / FRIED PRODUCTION LINE

LINIJA ZA PROIZVODNJU POMFRITA

Linija za pomfrit obuhvata segmente za pranje, ljuštenje, blanširanje, pasterizaciju, sterilizaciju, prženje, hlađenje, zamrzavanje, transport, merenje i pakovanje. Upotrebom sistema za uklanjanje kamenčića, kao i sistema za pranje i ljuštenje, eliminišu se kamenčići i drugi teški delići koji propadaju kroz ulazni mlaz vode i skupljaju se u komori, u donjem delu uređaja. Odatle krompir odlazi trakastim transporterom do abrazivnog mehaničkog ljuštača, a zatim do trake za manuelnu kontrolu.

PUNILICA ZA KROFNE

PUNILICA ZA KROFNE je namenjena za punjenje krofni, kroasana i sličnih proizvoda različitim vrstama kremova. Olakšava Vam i ubrzava pripremu proizvoda.

PUNILICA ZA KROFNE / DONUT FILLER