NAŠI PROIZVODI

   Mi proizvodimo procesnu tehnologiju za drvnu i prehrambenu industriju, takođe proizvodimo i uređaj za merenje sile kidanja čelika i drugih materijala tzv. kidalicu i još dugi niz proizvoda za industriju. Naši proizvodi su visokog kvaliteta i dugog roka trajanja.

HIDRAULIČKA BRIKET PRESA

HIDRAULIČKA BRIKET PRESA je potpuno automatizovana, namenjena je za briketiranje drvnog otpada kao sto su: piljevina, šuška i sl. Pored drvnog otpada može se briketirati slama, trska, lišće, granje, drvna kora, ljuske od krompira, otpaci od šećerne trske, ljuske od suncokreta i sl.

HIDRAULIČKA BRIKET PRESA / HYDRAULIC BRIQUETTE PRESS
Mašina za mini krofnice aparat za mini krofnice aparat za američke mini krofnice DONUTS MACHINE

MAŠINA ZA MINI KROFNICE

Mašina je namenjena za proizvodnju mini krofnica. Olakšava Vam i ubrzava pripremu mini krofnica. Za samo nekoliko minuta moći ćete  da dobijete gotov proizvod. Ukoliko želite da sa malim ulaganjima ostvarite veliku dobit, da čak i u ovim nesigurnim vremenima imate stalan i siguran izvor prihoda, kupite MAŠINU ZA MINI KROFNICE.

LINIJA ZA PROIZVODNJU ČIPSA

LINIJA ZA PROIZVODNJU ČIPSA je namenjena u procesu prerade krompira za dobijanje kvalitenog čipsa, može se kombinovati i za proizvodnju pomfrita. Linija je savremeno opremljena, tehnološki po najvišim ISO standardima da uz minimalnu portošnju vode i jestivog ulja proizvede najkvalitetniji čips i proizvode od krompira. Linija sadži sve neophodne komponente da kao procesna oprema zadovolji sve svetske standarde u obradi krompira odnosno u dobijanju čipsa.

LINIJA ZA PROIZVODNJU ČIPSA / CHIPS PRODUCTION LINE
LINIJA ZA PROIZVODNJU POMFRITA / FRIED PRODUCTION LINE

LINIJA ZA PROIZVODNJU POMFRITA

Linija za pomfrit obuhvata segmente za pranje, ljuštenje, blanširanje, pasterizaciju, sterilizaciju, prženje, hlađenje, zamrzavanje, transport, merenje i pakovanje. Upotrebom sistema za uklanjanje kamenčića, kao i sistema za pranje i ljuštenje, eliminišu se kamenčići i drugi teški delići koji propadaju kroz ulazni mlaz vode i skupljaju se u komori, u donjem delu uređaja. Odatle krompir odlazi trakastim transporterom do abrazivnog mehaničkog ljuštača, a zatim do trake za manuelnu kontrolu.

PUNILICA ZA KROFNE

PUNILICA ZA KROFNE je namenjena za punjenje krofni, kroasana i sličnih proizvoda različitim vrstama kremova. Olakšava Vam i ubrzava pripremu proizvoda.

PUNILICA ZA KROFNE / DONUT FILLER