MOBILNI ZIDNI ROŠTILJ

  MOBILNI ZIDNI ROŠTILJ zahteva pažnju i veštinu, što su osobine koje u DEKAN-u izuzetno cenimo i na kojima se nastavljamo razvijati. Želje kupca igraju vitalnu ulogu u ovom proizvodu. U kompaniji DEKAN stoga takođe pridajemo veliku vrednost zajedničkom inženjerstvu.

Pečenje na vatri od prirodnog drveta je čulno iskustvo na mnogim nivoima. Izaziva iskonsku čežnju da bude jedno s prirodom; ispunjava naše nosnice opojnim i ukusnim mirisom dima od drveta; nudi drevni izazov da ukroti vatru i upregne njene mnoge manifestacije; udaljava nas od svakodnevnog mešanja i, iznad svega, stvara divne mogućnosti da svojoj porodici i prijateljima pružimo ukusnu hranu.
Svi naši proizvodi su razvijeni sa stilom, praktičnošću i kvalitetom na umu, a ovaj etos je centralni dio naše dizajnerske inspiracije. Dakle, sa nizom proizvoda koji odgovaraju vašim individualnim ukusima, stilovima kuvanja i raspoloživom prostoru ….. sve što treba da uradite je da odaberete …

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE / TECHNICAL SPECIFICATIONS

TRAJNOST I HIGIJENA. ROŠTILJ JE NAPRAVLJEN OD ROBUSNIH NERĐAJUĆIH ČELIKA. S JEDNE STRANE, OVO ĆE UČINITI DOVOLJNO IZDRŽLJIVIM ZA RAD DUGO VREMENA. S DRUGE STRANE, OVO ĆE OSIGURATI HIGIJENU I SIGURNOST KRAJNJEG PROIZVODA. / DURABILITY AND HYGIENE. THE BARBECUE IS MADE OF ROBUST STAINLESS STEEL. ON THE ONE SIDE, THIS WILL MAKE IT LONG-RESISTANT TO WORK FOR A LONG TIME. ON THE OTHER SIDE, THIS WILL ENSURE THE HYGIENE AND SAFETY OF THE FINISHED PRODUCT.

JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE. OSIM VISOKOKVALITETNIH MATERIJALA, NAŠ ROŠTILJ DIZAJNIRAN I PROIZVEDEN NA INOVATIVAN NAČIN. TAKO JE LAKO OBAVITI RADOVE ODRŽAVANJA SA KRAĆIM VREMENOM ZASTOJA, A ISTOVREMENO OSIGURATI SIGURNOST KONAČNOG PROIZVODA. / EASY MAINTENANCE. EXCEPT FOR HIGH QUALITY MATERIALS, OUR GRILL IS DESIGNED AND PRODUCED IN AN INNOVATIVE WAY. IT IS SO EASY TO PERFORM MAINTENANCE WORKS WITH A SHORT STORAGE TIME, AND AT THE SAME TIME TO ENSURE THE SAFETY OF THE FINISHED PRODUCT.

MINI LINIJA ZA PROIZVODNJU POMFRITA MINI LINIJA ZA PROIZVODNJU POMFRITA MINI LINIJA ZA PROIZVODNJU POMFRITA

TEHNIČKI PODACI / TECHNICAL DATA

ŠIRINA / WIDTH

670 mm

DUBINA / DEPTH

290 mm

VISINA / HEIGHT

1450 mm

DIMNJAK / CHIMNEY

970 mm

ROŠTILJ REŠETKA / BARBECUE GRILL

540 x 480 mm

4 NIVOA NIVELACIJE ROŠTILJ REŠETKE / 4 LEVELS OF BARBECUE GRILL LEVELING

40 mm

RAZMAK NIVELACIJE JE JEDAN OD DRUGOGA / THE LEVELING DISTANCE IS FROM EACH OTHER

40 mm

KRILA / WINGS

490 x 280 mm